Τα ξημερώματα της Τετάρτης η πρεμιέρα της Σάκκαρη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης η πρεμιέρα της Σάκκαρη

Το τουρνουά της Γουαδαλαχάρα (WTA 1000) είναι μια από τις τελευταίες μεγάλες ευκαιρίες της Μαρίας Σάκκαρη να μαζέψει βαθμούς και να μπει ξανά στο «παιχνίδι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.9) ξεκινάει την προσπάθειά της στο μεξικανικό τουρνουά από τη φάση των «32» και στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/9) θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Στορμ Χάντερ.

Θα είναι η πρώτη της συνάντηση με την 29χρονη Αυστραλή, που είναι Νο.157 στον κόσμο στο μονό, όμως είναι κορυφαία παίκτρια διπλού, ούσα στο Νο.6 αυτή τη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το… άδειο ταμπλό της Γουαδαλαχάρα άδειασε ακόμα πιο πολύ, αφού αποσύρθηκαν από τη διοργάνωση άλλες δύο τενίστριες του Top 20, οι Μπέατριζ Χαντάτζ Μάια και Μπελίντα Μπέντσιτς.

Θυμίζουμε ότι τις δύο πρώτες θέσεις του ταμπλό καταλαμβάνουν Ονς Ζαμπέρ και Μαρία Σάκκαρη, που είναι και οι μοναδικές παίκτριες του Top 10!

Aν η Μαρία πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «16», τότε θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Τζόρτζι-Μπούκσα.

Στο WTA Finals (29/10-5/11) περνούν οι οκτώ κορυφαίες τενίστριες της σεζόν και η Σάκκαρη είναι στο Νο.16, αλλά εχει μπροστά της το Τόκιο (WTA 500), το Πεκίνο (WTA 1000) και τη Ζενγκζού (WTA 500). Όλα αυτά back to back!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X