Γεννημένη Βασίλισσα

Γεννημένη Βασίλισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

133408xlargeΜεγάλη νίκη πήρε πριν από λίγο η ΑΕΚ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας τον οποίο υποδέχτηκε στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Η Βασίλισσα έδειξε ότι έχει καρδιά και ψυχή και με όπλο τους περίπου 1000 οπαούς της που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε, πήρε τη νίκη με 72-67, με την οποία είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς το Ψυχικό ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αρκαδικό και ο Κόροιβος στη Καβάλα. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου ο Μιχάλης Πολυτάρχου με 15 πόντους.

Το ματς

Νευρικά ξεκίνησε την αναμέτρηση η ΑΕΚ. Οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου είχαν νευρικότητα στην επίθεση, κάτι που οδήγησε στην έλλειψη καθαρού μυαλού από την πλευρά τους. Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, ο τεχνικός της «Ένωσης» έβαλε στο παρκέ τους Αλέξη Φαλέκα, Μιχάλη Πολυτάρχου και Γιώργο Τσιάκο. Ο Φαλέκας με την εμπειρία του, ο Πολυτάρχου με τα πολύτιμα καλάθια που πέτυχε και ο Τσιάκος με το πάθος του έδωσαν πνοή στην ΑΕK.

Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Φίλιππος δεν παρέδωσε τα όπλα. Κυνήγησε το παιχνίδι και μάλιστα ισοφάρισε σε 67-67. Εκεί, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αλέξης Φαλέκας, με τρίποντο έκανε το 70-67 για την ομάδα του και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην «Ένωση», με παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τον Βαγγέλη Καράμπουλα να ευστοχεί σε δύο ελεύθερες βολές και να διαμορφώνει το τελικό 72-67.

Επόμενος αντίπαλος για την Βασίλισσα στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην Α1, είναι το Ψυχικό, από το οποίο θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στο ντέρμπι της κορυφής, από το οποίο αν η ΑΕΚ φύγει νικήτρια, προελαύνει προς την Α1.

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 32-35, 54-45, 72-67

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνακος 3 (1), Φαλέκας 9 (2), Καράμπουλας 10, Πολυτάρχου 15 (3), Τσιότρας 9 (1), Νίκολιτς 4, Γκιζόγιαννης 7 (1), Παπαδιονυσίου, Τσιάκος 4, Δέσπος 11.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Τόμιτς 17 (2), Σαμαράς, Κούρτης 5 (1), Σιζόπουλος 22 (5), Κιτσούλης 13 (2), Μαυρογιάννης 2, Τριχόπουλος 5 (1), Βαρυτιμιάδης 3.

Διαιτητές: Διαμαντής-Τσώνος Μ-Μάλαμας

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X