Δυο και μοναδικοί

Δυο και μοναδικοί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

georgeasΤο προφανές και το λογικό ήταν έτσι κι αλλιώς, παίκτες όπως ο Μιγκέλ Κορδέρο και ο Νίκος Γεωργέας να είναι βασικοί πυλώνες της φετινής ομάδας. Οι δυο τους, μετρούν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλο παίκτη μέσα στην ομάδα. Και για τους δυο όμως, ειδικά για τον Γεωργέα, έχει επέλθει κόπωση. Κάτι το οποίο φαίνεται μέσα στα ματς. Αυτός είναι ο λόγος που ο Τραϊανός Δέλλας έχει στην άκρη του μυαλού του, να τους δώσει ανάσες.

Από την άλλη μεριά, τόσο ο Κορδέρο όσο και ο Γεωργέας, δίνουν στην ομάδα πράγματα, που κανείς άλλος παίκτης δεν μπορεί να δώσει. Γι αυτό και ο Δέλλας το σκέφτεται μεν, να τους δώσει ανάσες, αλλά δεν το αποφασίζει. Ακόμα και στην ενδεκάδα του αυριανού ματς, όλα δείχνουν πως θα δώσουν το παρών και οι δυο. Ο Δέλλας δοκίμασε μεν τον Τσουκαλά ως δεξί μπακ, αλλά έχει και τον Γεωργέα μέσα στα πλάνα του.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X