Η διπλή διαιτητική αλητεία που δεν μπορεί να περάσει... έτσι! (ΦΩΤΟ)

Η διπλή διαιτητική αλητεία που δεν μπορεί να περάσει... έτσι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το πέναλτι-μαρς που δεν έδωσε ο Ντίας στην ΑΕΚ για το μαρκάρισμα του Κίνι πάνω στον Ελίασον, αλλά και η δεύτερη κάρτα που χαρίστηκε στον Φορτούνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φρικτά και απολύτως δίκαια παράπονα είχε η ΑΕΚ από τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον ρέφερι Σοάρες Ντίας, ο οποίος δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Ελίασον και «έκλεισε» τα μάτια σε δεύτερη κάρτα στον Φορτούνη.

Πολλά ήταν τα παράπονα της Ένωσης από τον Πορτογάλο διαιτητή και τον Ούγκο στο VAR στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ντίας δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ομάδα του Αλμέιδα. Ο Ρότα πήρε την μπάλα από τα δεξιά στο 12ο λεπτό, έδωσε στον Ελίασον ο οποίος στην προσπάθειά του να περάσει τον Κίνι, ανετράπη ξεκάθαρα και εμφανέστα από τον Ισπανό αμυντικό του Ολυμπιακού και έπεσε με τον διαιτητή να μην σφυρίζει αρχικά. Ο Ρότα κέρδισε τη μπάλα, είχε μία επαφή με τον Κίνι ξανά και έπεσε με τον Ντίας να δείχνει την άσπρη βούλα.

Αν το δεύτερο πέναλτι δεν είναι σίγουρο ότι είναι αντικανονικό, αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για το πρώτο καθώς ο Κίνι ανατρέπει καθαρά τον Ελίασον στην προσπάθεια που κάνει ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ να τον περάσει. Ο Ντίας με τη συμβολή του VAR ακύρωσε το πέναλτι πάνω στον Ρότα, βλέποντας ότι δεν έχει γίνει επαφή που ρίχνει τον παίκτη, όμως δεν είδε ποτέ το προηγούμενο ακριβώς μαρκάρισμα πάνω στον Ελίασον. Ο Πορτογάλος διαιτητής δεν το σφύριξε σε πρώτη φάση, αλλά ούτε και το είδε στην κάμερα του VAR, με την κίνησή του να προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και εκνευρισμό στους ανθρώπους της Ένωσης.

Σαν να μην έφταναν αυτά ο Πορτογάλος διαιτητής λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό «έκλεισε» τα μάτια του σε καθαρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φορτούνη. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ενώ είχε πάρει κάρτα για διαμαρτυρία στο πέναλτι που αρχικά σφύριξε και μετά πήρε πίσω ο Ντίας, γλίτωσε τη δεύτερη για μαρκάρισμα. Ο Φορτούνης βρήκε από πίσω με τις σκάρες τον Σιμάνσκι με τον Ντίας να είναι κοντά στη φάση και να σφυρίζει το φάουλ, χαρίζοντας όμως στον παίκτη του Ολυμπιακού τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

H φάση με την κίτρινη που έπρεπε να δεχθεί ο Φορτούνης:Η διπλή διαιτητική αλητεία που δεν μπορεί να περάσει... έτσι! (ΦΩΤΟ)

Η φάση με την ανατροπή του Ελίασον:


Η διπλή διαιτητική αλητεία που δεν μπορεί να περάσει... έτσι! (ΦΩΤΟ)

Με τα παραπάνω φαίνεται ότι οι φωνές του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού όλη την προηγούμενη εβδομάδα για τους διαιτητές έπιασαν τόπο με τον Ντίας να μην βλέπει καθαρά τις φάσεις και να ευνοεί την ομάδα του Πειραιά.

Και αυτά για την συνέχεια και τις αβάντες που παίρνει ο Ολυμπιακός και φέτος, δεν πρέπει να περάσουν έτσι…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X