Ανάκογλου: "πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά η διαφορά πλέον θα μεγαλώνει"( VIDEO)

Ανάκογλου: "πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά η διαφορά πλέον θα μεγαλώνει"( VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglouΟ Δημήτρης Ανάκογλου μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών που βρέθηκαν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Enwsi.gr,  για την πορεία της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, για την πρωτόγνωρη εμπειρία που όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τις καλύτερες στιγμές που θα έρθουν με την άνοδο της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

 Για το enwsi.gr : «Είναι ένα σάιτ το οποίο  βοηθάει την ομάδα, γράφει τα νέα για τους φιλάθλους που διαβάζουν. Συμπληρώνει ένα χρόνο. Θέλω να ευχηθώ να έχουν πολλές επιτυχίες, να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται και κάθε χρόνο να είναι και καλύτερα».

Για την  ΑΕΚ: Αυτή η χρονιά είναι λίγο ιδιαίτερη. Είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές αυτή η κατηγορία. Αλλά νομίζω ότι μέχρι στιγμής στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε ανταποκριθεί, έχουμε μια διαφορά η οποία  περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει, θα εξασφαλίσουμε την άνοδο μας στην Β’ Εθνική και από κει και πέρα θα υπάρχει ο σχεδιασμός  για να πάει η ομάδα εκεί που πρέπει στην Α’ Εθνική και από κει και πέρα  τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

[youtube id=”9d_MvwgsAzY” width=”600″ height=”350″]

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X