Δείτε ένα χαρακτηριστικό video από μια βραδιά γεμάτη Α.Ε(nwsi.gr)K.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό video από μια βραδιά γεμάτη Α.Ε(nwsi.gr)K.
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

omadiki paiktes enwsiΜοιάζει βγαλμένο από την πιο ζεστή ευχή. «Όλη η ΑΕΚ μαζί, σαν οικογένεια». Και έχουμε κάθε λόγο, όλοι εμείς στο Enwsi.gr, να αισθανόμαστε τυχεροί που την είδαμε αυτή την ευχή να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας. Πάνω που γιορτάσαμε έναν χρόνο λειτουργίας, γύρω από την πρώτη πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, συγκεντρώθηκε όλη η ΑΕΚ. Ενωμένη. Σαν μια μεγάλη οικογένεια. Το «Πρυτανείον (gold)» μετατράπηκε για λίγες ώρες, σ’ ένα πολύβουο “κιτρινόμαυρο μελίσσι”.

Με τους διοικητικούς παράγοντες της ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη και Νίκο Στράτο να κάνουν ένα διάλλειμα από την «μάχη» της υλοποίησης του ονείρου της κατασκευής του νέου γηπέδου. Με τον Βασίλη Δημητριάδη για λίγο χωρίς τις έγνοιες να τακτοποιεί όλες τις ανάγκες και τις εκκρεμότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα και τον Αντώνη Κέζο χωρίς τις φόρμες του γυμναστή. Με τον Νίκο Πανταζή, χωρίς το άγχος να τους έχει όλους καλά. Με τον Μιγκέλ Κορδέρο, τον Βασίλη Ρόβα, τον Άλεξ Ντακόλ, τον Βαγγέλη Πλατέλλα, τον Δημήτρη Ανάκογλου και τον Σταύρο Σταθάκη, χωρίς για λίγο το μυαλό στο Ερμή Ζωνιανών και την σκληρή δουλειά στα Σπάτα.

Με ονόματα – μύθους της ΑΕΚ όπως ο Κώστας Νεστορίδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Θωμάς Μαύρος, ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Ανδρέας Σταματιάδης, ο Στέλιος Σεραφείδης, ο Χρήστος Κωστής, ο Ντανιέλ Μπατίστα, να μιλούν για… ΑΕΚ.

Με τον Σάββα Καρυπίδη και τον Διονύση Γεωργιάδη, να ξεχνούν για λίγο πως ένας τραυματισμός τους κρατούσε μακριά από τους συμπαίκτες τους στην ομάδα χαντμπολ, που την ίδια ώρα έκαναν προπόνηση.

Με τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο και τον βοηθό του Παναγιώτη Χατζηελευθερίου, να αφήνουν για λίγο τα πλάνα τους για το σημερινό ματς στην Καισαριανή και τον Μιχάλη Πολυτάρχου και τον Κωνσταντίνο Παπαντωνάκο να αποβάλουν για λίγο το άγχος της μάχης, υπό την «αυστηρή» όμως επίβλεψη του γενικού αρχηγού της ομάδας μπασκετ, Γιώργου Χήνα.

Με τον κόουτς της γυναικείας ομάδας Απόστολο Οικονόμου επίσης να αφήνει για λίγο τα πλάνα του και την Αθηνά Παπαφωτίου, την Δήμητρα Γιακουμή και την Ιζαμπέλα Ιβάνοβα, να ξεχνούν για λίγο την προπόνηση. Αλλά και την επικεφαλής του τμήματος Φένια Παπαγεωργίου, να αφήνει για λίγο στην άκρη τις οργανωτικές σκοτούρες.

Επίσης με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη, τον Γιάννη Μαντέκα και τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο να χαλαρώνουν μετά το σοκ της παραίτησης Κλαρούδα. Και τον γενικό αρχηγό Μάνο Μακρή, να κάνει διάλλειμα από την αναζήτηση νέου τεχνικού.

Με ανθρώπους όπως ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο Σπύρος Παπαϊωάννου, η Ελπίδα Στεβή, ο Κώστας και ο Δημήτρης Σταματιάδης, που άφησαν για λίγο την σκληρή δουλειά που κάνουν στην ερασιτεχνική, αλλά και με τον Πρόδρομο Τσολίδη από το τμήμα ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ.

Όλοι αυτοί, όπως και η υπεύθυνη επικοινωνίας της ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη, αλλά και πολλοί και καλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι, βρέθηκαν γύρω από την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Enwsi.gr. Και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όχι μόνο γιατί μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά γιατί μας έδειξαν πως η ευχή για μια ΑΕΚ ενωμένη σαν οικογένεια, είναι πραγματοποιήσιμη.

[youtube id=”-JcpLX0R1eA” width=”600″ height=”350″]

pita1kordero-dakoldimitriadis-aslanidiskordero-tsiartas-dakolbasketmanolaspita2rovas-politarxoustratos-pantazis-serafidispita3platellas - bouroutzikasmavrospita 5pita4voleikazantzoglou korderooikonomou - papafotiouanakoglou platellas kountourioti vogiatzakis

platellas - nestoridis kazantzoglou rallis stathakis oikonomou tsilisanakoglou - platellas

vogiatzakis kazantzoglou tsilis rallis enwsi.gr team

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X