26.280 «ευχαριστώ» - Ο κόσμος της ΑΕΚ και φέτος αγκάλιασε την ομάδα του!

26.280 «ευχαριστώ» - Ο κόσμος της ΑΕΚ και φέτος αγκάλιασε την ομάδα του!
Photo Credits: INTIME

Έσπασε τα κοντέρ στα διαρκείας η ΑΕΚ ανακοινώνοντας την πώληση 26.280 σπεύδοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έσπασε τα κοντέρ τη φετινή σεζόν στην αγορά των διαρκείας με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι φέτος πωλήθηκαν 26.280 και σπεύδοντας με ανακοίνωσή της να ευχαριστήσει τους φίλους της που φώναξαν «παρών».

Από τον αριθμό των διαρκείας που η ΑΕΚ πούλησε, είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα παρότι δεν ήταν βέβαιο πως αυτή θα είναι στους ομίλους του Champions League.

O κόσμος της ΑΕΚ είδε ότι με Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία και με έναν Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει τα πάντα για να ενισχύσει την ομάδα πληρώνοντας ακόμη και 6,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Πινέδα, η ομάδα αλλάζει. Έτσι στάθηκε στο πλευρό της και την «αγκάλιασε» με την αγορά των διαρκείας σε μία περίοδο, μάλιστα, όπου τα πράγματα για τους περισσότερους δεν είναι εύκολα από οικονομικής πλευράς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι με την ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 και μέσω των δύο διαδικασιών που είχαν παραμείνει διαθέσιμες (τηλεφωνικά και μέσω email), ο τελικός αριθμός καρτών που διατέθηκαν για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι 26.280!

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την απίστευτη ανταπόκριση και την έμπρακτη στήριξή του, η οποία οδήγησε σε ένα ιστορικό ρεκόρ. Οι φίλοι της ΑΕΚ αποτελούν διαχρονικά τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας και το απέδειξαν για ακόμη μια φορά, εξασφαλίζοντας ότι η OPAP Arena θα είναι και τη φετινή σεζόν η πιο καυτή έδρα!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X