Αποστολάκη στο enwsi.gr: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση» (VIDEO)

Αποστολάκη στο enwsi.gr: «Περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

apostolakiΗ Ευτυχία Αποστολάκη έδωσε το παρών στην εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του enwsi.gr. Η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι έχουν δρομολογηθεί έτσι τα πράγματα για να μπει το πρώτο λιθαράκι.

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στο enwsi.gr να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ. Το 2014 θα μπει το πρώτο λιθαράκι. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά, έχουν δρομολογηθεί από τα δύο Δημοτικά Συμβούλια και τις δύο αποφάσεις που έχουμε πάρει, έχουν δρομολογηθεί έτσι τα πράγματα για να μπει το πρώτο λιθαράκι στο γήπεδο της ΑΕΚ. Και η ΑΕΚ να έχει το σπίτι της στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που της αξίζει πραγματικά.

Υπάρχει κάτι, κάποιο επόμενο βήμα που θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος μέσα στον Ιανουάριο;

«Ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει τέλος Ιανουαρίου, μέσα Φεβρουαρίου την  νομοθετική ρύθμιση.  Έχουν γίνει από την εταιρεία όλες οι προβλεπόμενες εργασίες, καταθέσεις εγγράφων, όσο αφορά το ΥΠΕΚΑ, όσο αφορά την κυκλοφοριακή και περιβαλλοντική μελέτη και περιμένουμε την νομοθετική ρύθμιση πια για να πάμε σε ένα επόμενο Δημοτικό συμβούλιο και να ξεκινήσει το γήπεδο της ΑΕΚ».

[youtube id=”gZFlNpWfIj4″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X