Ντελίμπασιτς για την περιπέτεια με την υγεία του: «Νιώθω ευγνώμων που ζω»

Ντελίμπασιτς για την περιπέτεια με την υγεία του: «Νιώθω ευγνώμων που ζω»
Photo Credits: INTIME

Συγκλονίζει ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς αναφερόμενος στη μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη που δίνει για τη ζωή από τις αρχές του 2023 μίλησε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς.

Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Αντρίγια Ντελίμπασιτς μίλησε στο Mozzart Sport για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και τα όσα είπε συγκλονίζουν.

«Η μάχη συνεχίζεται. Από την πρώτη στιγμή μού έκαναν ξεκάθαρο πως θα είναι ένας μακρύς αγώνας. Έχουν περάσει μόλις έξι μήνες και αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για μένα. Νιώθω καλά και είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός», ανέφερε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.

Εν συνεχεία ο Ντελίμπασιτς επισήμανε: «Μέχρι μερα δεν έχω κλάψει ούτε στιγμή για αυτό που έπαθα. Και δεν θα το κάνω στο μέλλον. Ξέρω πολλούς που σε τέτοιες καταστάσεις σταυρώνουν τα χέρια και περιμένουν τη μοίρα τους. Εγώ όμως όχι! Δεν θα το κάνω μέχρι να τελειώσω τη μάχη μου. Είμαι πειθαρχημένος και ό,τι έπαθα άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για τον κόσμο και πλέον δίνω περισσότερη σημασία σε πράγματα που αμελούσα λόγω του ποδοσφαίρου. Περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, τους φίλους μου, στη φύση. Με νευριάζουν όσοι με ρωτούν πώς βρίσκω το κουράγιο να συνεχίσω. Έγινε ό,τι έγινε, προχωράμε!».

«Δεν είχα συμπτώματα στην αρχή. Σταδιακά ένιωθα μεγάλη κούραση και έντονο πονοκέφαλο, που γινόταν όλο και πιο ανυπόφορος. Μετά από πίεση της γυναίκας μου, πήγα στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις αίματος και η πίεσή μου ήταν μια χαρά. Εκείνη επέμενε να βγάλω μια αξονική γνωρίζοντας πως είμαι ένας άνθρωπος που δεν λέει πως δεν αντέχει τον πόνο. Ήξερα ότι κάτι κακό συνέβαινε και όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν κλονίστηκα όταν άκουσα τη διάγνωση», υπογράμμισε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.

Και κατέληξε: «Οι γιατροί μού έδωσαν μια θεραπεία για να υποχωρήσει το πρήξιμο δίπλα από τον όγκο. Όταν σταμάτησε να πιέζεται το νεύρο, έπαψα να πονάω, κάτι που για μένα ήταν το πιο σημαντικό σε εκείνο το σημείο. Μου είπαν πως το σημείο που ήταν ο όγκος ήταν προσβάσιμος. Μίλησα με 15-20 νευροχειρουργούς και κανείς δεν μπορούσε να βρει την αιτία που δημιουργήθηκε ο όγκος. Υποβλήθηκα σε επέμβαση αλλά δεν ένιωσα καθόλου φόβο, γιατί ήξερα πως δεν μπορούσα να αλλάξω κάτι εγώ. Ο αθλητισμός μού έμαθε να συγκεντρώνομαι μόνο σε όσα εξαρτώνται από μένα. Γι’ αυτό και με ενδιέφεραν μόνο τα επόμενα βήματα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X