Περιμένει κόσμο αύριο η Βασίλισσα στην Καισαριανή

Δέκα δωρεάν εισιτήρια για το ΑΕΚ - Φίλιππος Βέροιας δίνει η Βασίλισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1521670_771936136155493_1757744178_nΤον Φίλιππο Βέροιας υποδέχεται αύριο στις 17:00 στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ. Η “Ένωση” για άλλη μια φορά ξενιτεύεται, καθώς το σήριαλ σχετικά με την αδειοδότηση του κλειστού των Άνω Λιοσίων καλά κρατεί.

Στο αυριανό ματς με τον Φίλιππο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους. Η ομάδα προέρχεται από την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη και με νίκη επί της ομάδας της Ημαθίας παραμένει πρώτη και πάει την επόμενη αγωνιστική στο Ψυχικό για το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι απαγορευτική (5 ευρώ) και το κλειστό είναι εύκολα προσβάσιμο. Η Βασίλισσα χρειάζεται τον κόσμο της στο πλευρό της για να της δώσει ώθηση στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X