Πινέδα: «Η Ευρώπη με κάνει καλύτερο»

Πινέδα: «Η Ευρώπη με κάνει καλύτερο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα θεωρεί πολύ σημαντικό για τον ίδιο και την καριέρα του το γεγονός ότι παίζει στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ερώτηση για την απόφασή του να αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της Ευρώπης απάντησε ο Ορμπελίν Πινέδα, μετά το παιχνίδι της εθνικής Μεξικού με το Ουζμπεκιστάν.

Ο Μεξικανός διεθνής της ΑΕΚ ανέφερε πως κάθε παίκτης βλέπει την Ευρώπη διαφορετικά, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τον βοηθά να γίνεται καλύτερος. Εξάλλου πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με την Ένωσης και αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, στοιχεία που τον ανέδειξαν ακόμα περισσότερο.

«Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται διαφορετικά, το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να προσφέρω ως παίκτης και ως άνθρωπος. Η δική μου άποψη είναι ότι υπάρχουν κι άλλοι παίκτες εκεί έξω, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μας βοηθά να βελτιωθούμε, να βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Αλλά κάθε παίκτης παίρνει τις αποφάσεις του και είναι θέμα του να ρισκάρεις λίγο στη ζωή», ανέφερε ο «Μαγκίτο».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Μπράιτον από τον Βασίλη Μπορμπόκη στο AEK After του ENWSI TV
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X