Σάκκαρη: «Λυπηρό να τραυματίζεται έτσι μία αθλήτρια»

Σάκκαρη: «Λυπηρό να τραυματίζεται έτσι μία αθλήτρια»

Στην αποχώρηση της Καμίλα Οσόριο στον μεταξύ τους αγώνα στο τουρνουά τένις του Σαν Ντιέγκο στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την υπέρ της διακοπή στο ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως η Καμίλα Οσόριο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο πρώτο σετ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Σαν Ντιέγκο, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στην 21χρονη Κολομβιανή και τόνισε πως πάντα ακολουθεί το πλάνο της είτε χάσει, είτε νικήσει.

Αναλυτικά: «Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις οποιονδήποτε αθλητή να τραυματίζεται και να μην μπορεί να αγωνιστεί στο 100%. Ήταν ένα σετ και τέσσερα γκέιμ πολύ ανταγωνιστικά. Έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο σετ, ήμουν τυχερή στο τελευταίο γκέιμ.

Είναι νέα, είναι πολύ υποσχόμενη, έχει ήδη κάνει σπουδαία πράγματα και, παρότι δεν την ξέρω καλά, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή κοπέλα. Της εύχομαι τα καλύτερα και να γίνει γρήγορά καλά».

Ρωτήθηκε και για το τι κάνει στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα, όταν η αντίπαλος πιέζει, όπως έκανε η Οσόριο. «Απλά μένω στο πλάνο μου, στις ρουτίνες μου. Είμαι παίκτρια του Top 10 για κάποιον λόγο, είναι κάποιοι πόντοι που κάνουν τη διαφορά και πρέπει εκεί να δείξεις το επίπεδό σου».

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X