Τσιότρας: «Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ, ένα ακόμη βήμα προς την Α1»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiotrasΓια το αυριανό πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό της Καισαριανής (17:00) μίλησε σήμερα στην επίσημη σελίδα της Βασίλισσας στο Facebook, ο Θοδωρής Τσιότρας. Ο Έλληνας γκαρντ της ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι στο κλειστό της Νήαρ Ηστ «Αύριο παίζουμε με τον Φίλιππο Βέροιας και νομίζω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σίγουρα έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι όσο είμαστε σοβαροί και αντιμετωπίζουμε σωστά αυτά τα παιχνίδια και σωματικά και πνευματικά, δεν έχουμε πρόβλημα. Περιμένουμε τον κόσμο της ΑΕΚ πάλι στη Νήαρ Ηστ στο κλειστό της Καισαριανής και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τον απώτερο σκοπό μας που είναι η άνοδος στην Α1.

Μπασκετικά έχουμε δουλέψει κατάλληλα όλη την εβδομάδα, ξέρουμε τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του Φίλιππου Βέροιας και νομίζω είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Είναι μια ομάδα, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, που έχει μια πεντάδα-εξάδα καλών παικτών με εμπειρία στην κατηγορία, αλλά είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς και τη δύσκολη συνέχεια».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X