«Η μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ χάλασε λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο»

«Η μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ χάλασε λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο»
Photo Credits: INTIME

Τραυματισμό στο γόνατο επικαλούνται οι Μεξικανοί ως λόγο για το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον λόγο που δεν προχώρησε, πάντα βάσει των Μεξικανών, η μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο στην ΑΕΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ του το foxsports.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Κατ’ αρχήν το ρεπορτάζ αφορά στην επιστροφή των Μαρτίν και Αραούχο στις υποχρεώσεις της Αμέρικα. Οι δύο παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού και την Τρίτη (12/9) επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας τους.

Αμφότεροι απουσίαζαν καιρό. Ο Μαρτίν έλειπε από τις αρχές Αυγούστου και δη την αναμέτρηση με τους Σικάγο Φάιαρ για το Leagues Cup. Και πάμε στον Αραούχο, όπου οι Μεξικανοί αναφέρουν γιατί δεν προχώρησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

«Ο Αραούχο πάλευε να αναρρώσει από έναν τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος θα επηρέαζε ακόμη και την υπογραφή του στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην υλοποιηθεί η μεταγραφή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X