Επιστροφή στις δοκιμές για Τσουμάγκα, τι έδειξε στα πρώτα τεστ στα Σπάτα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsoumagasΟ Τάσος Τσουμάγκας στις αρχές Νοεμβρίου έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς και έκτοτε πέρασε τον προσωπικό του Γολογθά με θεραπεία και το ξεκίνημα της επιστροφής του στην ενεργό δράση. Κάθε μέρα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο και τις προπονήσεις ήταν… μαρτύριο για τον νεαρό αριστερό μπακ.

Ο Τσουμάγκας όμως χθες δικαιώθηκε. Ο αγώνας του και ο κόπος του έπιασε τόπο με τον Τραϊανό Δέλλα για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες να του δίνει φανέλα στις δοκιμές τακτικής. Ο νεαρός άρπαξε την ευκαιρία, αλλά είναι σαφές και αναμενόμενο ότι ακόμη χρειάζεται χρόνο.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν ότι δεν υπάρχει λόγος για να πάρουν ρίσκο και να πιέσουν τον παίκτη να μπει νωρίτερα από ότι πρέπει και για αυτό πλέον ο Τσουμάγκας μπαίνει στην τελική ευθεία της επιστροφής του. Αυτό που γίνεται σαφές πλέον είναι ότι σύντομα ο αριστερός μπακ θα πάρει ευκαιρία και (επιτέλους) ο Πεταυράκης θα πάρει «ανάσες» καθώς παίζει ασταμάτητα από την 4η αγωνιστική.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X