ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ψάχνει να «βρει» ξανά τον Πινέδα

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα ψάχνει να «βρει» ξανά τον Πινέδα
Photo Credits: INTIME

Ο Πινέδα παίζει ασταμάτητα και ο Αλμέιδα ψάχνει τρόπους για να τον κάνει ξανά κομβικό για το παιχνίδι της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αριθμοί είναι ξεκάθαροι: Ο Ορμπελίν Πινέδα έπαιξε το τελευταίο από τα 42 περυσινά παιχνίδια του με την ΑΕΚ στις 24 Μαΐου και στο νικηφόρο τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που σφράγισε το «κιτρινόμαυρο» νταμπλ. Συνέχισε να παίζει ασταμάτητα, οδηγώντας το Μεξικό στην κατάκτηση του Gold Cup με συμμετοχή και στα επτά παιχνίδια και τελευταίο ματς στις 17 Ιουλίου. Και ανήμερα του 15Αυγούστου, ήταν παρών στο Ζάγκρεμπ για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν για την ΑΕΚ και τη νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα παίζει ασταμάτητα. Με την ΑΕΚ έχει 6/6 στα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς. Βασικός και στα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού, ερχόμενος από τον πάγκο για να δώσει λύσεις όταν ζόριζε το πράγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πει κάποιος, πως αυτό συμβαίνει με τους παίκτες που ξεχωρίζουν σε κάθε ομάδα. Δεν είναι ψέμα, αλλά επίσης είναι αλήθεια, πως ο Αλμέιδα αναζητά λύσεις για να «βρει» ξανά τον Πινέδα που πέρυσι αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη του πρωταθλήματος.

Η έλλειψη φρεσκάδας

Βλέπετε, ο Πινέδα μπορεί να είναι καταλυτικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκεται, αλλά είναι δεδομένο, πως όσο πιο αυξημένος είναι ο δείκτης δυσκολίας κάθε αναμέτρησης, τόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται στο τοπ της κατάστασης του. Θυμηθείτε για παράδειγμα τα ματς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, που κινήθηκαν σε λεπτές ισορροπίες. Και μια εξ αυτών, αποτέλεσε αναμφίβολα πως βρισκόμαστε σε φάση της σεζόν που βγαίνει στον Πινέδα η μεγάλη επιβάρυνση που του προσέθεσε το καλοκαιρινό τουρνουά με την εθνική του και το γεγονός πως στην ουσία δεν έχει κάνει διακοπές.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X