ΑΕΚ: Η διοίκηση προχωράει στην εξόφληση των παλιών οφειλών - Το πλάνο της επόμενης ημέρας

Η στέψη της ΑΕΚ για την άνοδο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιήσει επίσημα σε κάθε αθλητή τον τρόπο εξόφλησής της απαίτησης του, εντός τετραμήνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επόμενη ημέρα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ είναι αυτό που απασχολεί την διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Με τον κόσμο να έχει εύλογα απορίες σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο τμήμα αυτό που λένε από την ΑΕΚ και θέλουν να ξεκαθαριστεί στον κόσμο είναι πως το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ, ούτε «κηδεύεται», ούτε διαλύεται.

Πριν κάποια χρόνια, η ΑΕΚ επέλεξε να μην κατέβει στην κατηγορία, αρνούμενη να υποταχθεί σε εκβιασμούς που την προσέβαλαν και την ζημίωναν. Δεν διαλύθηκε τότε, αντιθέτως κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και να  επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ΑΕΚ ανέβηκε και έφτιαξε ομάδα φέτος και υπέγραψε και συμβόλαια με αθλητές, με σκοπό να παίξει στην Α1, διακανονίζοντας και το μέρος των οφειλών που απέμενε σε κάποιους παλιούς αθλητές.

Τις οφειλές κατά κεφάλαιο 1.000.000 ευρώ που παρέλαβε το έτος 2013, τις μείωσε σε 250.000 ευρώ. Ωστόσο κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να εξοφληθούν με τόκους υπερημερίας και επιδικίας, αυξάνοντας την απαίτησή τους στο διπλάσιο ή και τριπλάσιο της αρχικής, παρόλο που σημαντικό μέρος του κεφαλαίου, έχει πληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Η ΑΕΚ εντός των επόμενων ημερών θα κοινοποιήσει επίσημα σε κάθε αθλητή τον τρόπο εξόφλησής της απαίτησης του, εντός τετραμήνου. Κι αυτό θα γίνει ακόμα και αν η ΕΣΑΠ δεν της επιτρέπει ακόμη και σήμερα, να καταθέσει φάκελο στην ΕΕΑ, επιτρέποντας και προτρέποντας τους αθλητές του φετινού ρόστερ της να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να παίξουν φέτος.

Το βόλεϊ της ΑΕΚ παρά το γεγονός πως κάποιοι βιάζονται να το «θάψουν» συνεχίζει να υπάρχει, με ρίζες βαθιές στις επιτυχημένες ακαδημίες και υποδομές του σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Σύμφωνα και με τις πληροφορίες του enwsi.gr θα υπάρξει άμεσα επίσημη ενημέρωση για το σύνολο των ενεργειών της ΑΕΚ στο θέμα του ανδρικού βόλεϊ όλους αυτούς τους μήνες.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X