Γκιζόγιαννης: «Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gkizogiannissssssΟ Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για τις δυσκολίες που υπάρχουν στο παιχνίδι με τον Φίλιππο, αλλά και την συνολική καλή παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α2. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, στο οποίο έστειλε μήνυμα συμπαράστασης και στο αυριανό παιχνίδι.

«Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε για να έχει υψηλούς στόχους. Δεν μας ενδιαφέρει αν έχει, ή δεν έχει ελλείψεις, άλλωστε αυτό θα το δούμε στο παρκέ, εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί για σαράντα λεπτά. Σας το έχω ξαναπεί, αν θυμάμαι καλά ήταν στις αρχές του Πρωταθλήματος, η ΑΕΚ διαθέτει παίκτες με υψηλό ΙQ, οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση και βλέπετε, ότι δικαιώνομαι. Είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας, αυτό που όλοι βλέπετε στον αγωνιστικό χώρο. Γι’ αυτό και κερδίζουμε και η εικόνα μας είναι καλή. Άνθρωποι είμαστε όμως, δεν είμαστε ρομπότ. Σας το είχα πει και τότε, αν θυμόσαστε. Και μια κακή εμφάνιση είναι στο πρόγραμμα. Κι αυτή έγινε στην Αμαλιάδα».

Για το παιχνίδι με τον Φίλιππο: «Ο Φίλιππος είναι πολύ καλή ομάδα. Ό,τι γράφεται ή λέγεται, δεν μας απασχολεί. Πρέπει να εστιάσουμε σ’ αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας και να επαναλάβουμε εμφανίσεις, όπως αυτές που μας έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι ευχάριστο, που οι οπαδοί της ΑΕΚ ανταποκρίνονται. Σε όλα τα ματς είναι πάντα κοντά μας. Περισσότερο κι από πέρσι. Ειδικά στα εκτός έδρας. Αν και εδώ, που τα λέμε «εκτός έδρας» (μονίμως) παίζουμε ουσιαστικά, αν εξαιρέσει κανείς την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή. Ποια είναι η δύναμη των οπαδών της ΑΕΚ είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Δεν περιμένει κανείς εμένα να το πω. Τους θέλουμε μαζί μας και το Σάββατο (αύριο) με Φίλιππο, τους θέλουμε μαζί μας σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Είναι πολύτιμη η βοήθειά του. Η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Αυτό το λέμε συνέχεια. Ένας επιπλέον λόγος για να τα δίνουμε όλα, προκειμένου να πετύχουμε την πολυπόθητη επιστροφή στην Α1. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το λέω αυτό για να σας προλάβω πιθανή επόμενη ερώτηση. Το μυαλό μας είναι στον Φίλιππο και πουθενά αλλού…»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X