Η μεγάλη μέρα του Παπαδόπουλου στην ΑΕΚ (VIDEO)

Όταν ο Κούτουλας γινόταν και σκόρερ για την ΑΕΚ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koutoulasΗ παρουσία του Θεολόγη Παπαδόπουλου στην ΑΕΚ στιγματίστηκε από τη συμμετοχή του στο βρώμικο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά, στις 10 Φεβρουαρίου του 1988. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή, ο διεθνής τερματοφύλακας υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Ενωσης. Και μια μέρα σαν σήμερα του 1988, στο ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, κατέβασε….ρολά και κράτησε την λευκή ισοπαλία για τους «κιτρινόμαυρους».

Αν και στο ματς δεν έπαιζε ο Χατζηπαναγής, ο πολύ ισχυρός τότε Ηρακλής πίεσε την ΑΕΚ και δημιούργησε πλήθος ευκαιριών. Με σωστή αμυντική τακτική, συγκροτημένη λειτουργία και έξυπνες αντεπιθέσεις, ο Τόζα Βεσελίνοβιτς κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε τότε η Ενωση (με βαθμολογικό σύστημα 2-1-0). Ο Παπαδόπουλος όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Επιβεβαιώνοντας πως ήταν καλός γκολκίπερ πριν γίνει…Διαβολόγης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”QN5DMpYj9t4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X