«Ο Γκλέιζερ μείωσε στο 50% τις απαιτήσεις του για να παίξει στον ΟΦΗ»

«Ο Γκλέιζερ μείωσε στο 50% τις απαιτήσεις του για να παίξει στον ΟΦΗ»
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη ήταν η επιθυμία του Γκλέιζερ να αποχωρήσει από τη Μακάμπι και γι’ αυτό μείωσε σημαντικά τις απαιτήσεις του για να υπογράψει στον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταν Γκλέιζερ είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ, με τους Ισραηλινούς να ρίχνουν φως στα παρασκήνια της μεταγραφής του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 26χρονος μέσος ήθελε να αποχωρήσει από τη Μακάμπι και παίξει κάπου αλλού όπου θα έχει βασικό ρόλο, για να δείξει την αξία του, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα sport5.

Μάλιστα, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, ο Ισραηλινός χαφ έριξε τις απαιτήσεις του κατά 50%.

Μιλώντας στο περιβάλλον του ο Νταν Γκλέιζερ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος στην επιθυμία του να δείξει την αξία του: «Ο Νταν λατρεύει το ποδόσφαιρο, έχει αναδειχθεί παίκτης της χρονιάς και βασικός στην εθνική ομάδα. Θέλει να επιστρέψει στην εθνική για να παίξει και να αποδείξει σε όλους πόσο καλός είναι».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X