Στην ατζέντα του Μελισσανίδη είναι ένα ταξίδι στην Νιόν

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidisΜπορεί να απομένουν αρκετοί μήνες μέχρι η ΑΕΚ να μπει σε διαδικασία να σκέφτεται την Ευρώπη, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βάλει στην ατζέντα του, ένα ταξίδι στην Νιόν της Ελβετίας. Θεωρητικά πάντως από την νέα σεζόν οι κιτρινόμαυροι παίζοντας στην Football League, θα μπορούν μέσω του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Europa League.

Σε κάθε περίπτωση ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έχει επιδιώξει επαφή με τους ανθρώπους της UEFA, προκειμένου να τους ξεκαθαρίσει την νέα κατάσταση στην οποία έχιε μπει η ΑΕΚ. Τα κριτήρια στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις ομάδες που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της είναι αυστηρά, πόσο μάλλον για μια ομάδα που επέλεξε να διαλυθεί ως εταιρεία και να αλλάξει ΑΦΜ για οικονομικούς λόγους. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μελισσανίδης αναμένεται να συναντηθεί με τον διευθυντή του τμήματος αδειοδοτήσεων, Αντρέα Τραβέρσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X