ΑΕΚ: Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» ετοιμάζεται για νέα μεγαλεία - Τελικές επαφές για τον τελικό του Conference League, το τρόπαιο άμεσα στην Αθήνα!

ΑΕΚ: Η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» ετοιμάζεται για νέα μεγαλεία - Τελικές επαφές για τον τελικό του Conference League, το τρόπαιο άμεσα στην Αθήνα!
Photo Credits: INTIME

Ξεκινάει η διαδικασία της παρουσίας της UEFA στην Αθήνα και την «Αγιά Σοφιά» για την διευθέτηση των λεπτομερειών αναφορικά με τον τελικό του Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική εξέλιξη για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» αφού μέσα στην εβδομάδα θα βρεθούν στην Αθήνα άνθρωποι της UEFA για τον τελικό του Conference League!

Η εβδομάδα που ξεκίνησε έχει πολύ σημαντικό χαρακτήρα για τον οργανισμό της ΑΕΚ καθώς ξεκινά ο κύκλος της παρουσίας της UEFA στην Αθήνα και στο γήπεδο της Ένωσης, για όλες τις διαδικασίες της προετοιμασίας για τον τελικό του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου.

Πιο συγκεκριμένα, από αύριο, Τρίτη, θα βρεθεί στην Αθήνα πολυμελές κλιμάκιο της διοργανώτριας αρχής, το οποίο θα πιάσει δουλειά σε άμεση συνεργασία με τους ανθρώπους των νταμπλούχων προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον μεγάλο αυτό τελικό.

Παράλληλα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στη χώρα μας και το βαρύτιμο τρόπαιο της διοργάνωσης, για να βγουν οι απαραίτητες φωτογραφίες στο γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και στην Αθήνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X