Στη φόρα το σκοτεινό σχέδιο που κορυφώθηκε στο Αιγάλεω για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ

ΝΤΡΟΠΗ! Βίντεο με τα ΜΑΤ να δίνουν οπαδό της ΑΕΚ στους "σεκιούριτι" του Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia aigaleo aekΤα μηνύματα είχαν έρθει από νωρίς. Πριν φτάσουμε καν στην αναμέτρηση με το Αιγάλεω, στην ΑΕΚ είχαν πληροφορηθεί για το σκοτεινό παρασκήνιο που επιχειρούσε να τιμωρήσει την ομάδα. Οσα εκτυλίχθηκαν στο Αιγάλεω, αποτέλεσαν μέρος οργανωμένου σχεδίου με στόχο την εξόντωση της Ενωσης. Ο ιστός άρχισε να ξετυλίγεται, τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν και πλέον βγαίνουν τα πάντα στη φόρα.

Οσα ειπώθηκαν από τον νομικό εκπρόσωπο του Αιγάλεω, Βασίλη Κοντοβαζαινίτη κατά τη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης, φανερώνουν πτυχές της ιστορίας. Ο συνήγορος της ομάδας των δυτικών προαστίων, έκανε λόγο για εμπλοκή οπαδών άλλων ομάδων. Δεν έμεινε μόνο στην υποθετική ανάλυση, αλλά παραδέχθηκε πως το Αιγάλεω εμφάνισε απίστευτη δυναμική, παράταιρη με την πραγματική του εικόνα, στο ματς εναντίον της ΑΕΚ.

Η απόλυτη επιβεβαίωση του σκοτεινού σχεδίου από την πλευρά του Αιγάλεω, σε συνδυασμό με τον καταιγισμό καταγγελιών από την πλευρά της ΑΕΚ (δια στόματος Ευάγγελου Ασλανίδη και Χάρη Γρηγορίου) για τον ρόλο των «σεκιουριτάδων» στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δείχνουν πολλά. Κυρίως, πως η ΑΕΚ επιχειρήθηκε να στηθεί σε μια έδρα παγίδα και να οδηγηθεί σε εξοντωτική τιμωρία. Ωστόσο, φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν γνώση οι φύλακες και δεν θα τους περάσει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X