Ο Δέλλας το σκέφτεται ακόμα και δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

DELLAS DEIXNEIΕίναι σαφές ότι ο Τραϊανός Δέλλας αμφιταλαντεύεται για κάποιες θέσεις της αρχικής ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με τον Ερμή, την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Και μπορεί στην χθεσινή προπόνηση να έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του για τους πρώτους «11», ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Δεν είναι μόνο η δεδομένη απουσία του Σταθάκη, που γνωρίζει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα τον έχει στην διάθεση του.

Είναι συνολικά το κεντρικό δίδυμο, αλλά και οι θέσεις από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Εκεί όπου ίσως αναγκαστεί να αλλάξει θέση τόσο στον Δημήτρη Ανάκογλου, όσο και στον Βασίλη Ρόβα. Τους δύο καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια. Αμφότεροι φαίνεται να έχουν βρει τα πατήματα τους στο γήπεδο, παίζοντας ο πρώτος δεκάρι και ο δεύτερος αμυντικός μέσος. Στις φυσικές τους θέσεις δηλαδή. Και ο προπονητής είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να τους μεταφέρει πιο πίσω για να μπει και ο Ντακόλ στην ενδεκάδα.

Ο Ανάκογλου δοκιμάστηκε μαζί με τον Κορδέρο στην μεσαία γραμμή και ο Ρόβας στόπερ. Θέσεις πάντως που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν. Ένα ακόμα ζήτημα είναι ο Νίκος Γεωργέας. Παίζει χωρίς ανάσα, βγάζει μια κόπωση στο παιχνίδι του και είναι ερωτηματικό αν τελικά θα μείνει εκτός ενδεκάδας.  Είναι ζητήματα που απασχολούν τον προπονητή, ο οποίος αναμένεται σήμερα να λύσει οριστικά τα ερωτηματικά που υπάρχουν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X