Βόμβα Ατζούν με διάσημη τραγουδίστρια - Η... τσαούσα θα προκαλέσει χαμό στο ριάλιτι - Παντρεμένη! (ΦΩΤΟ)

Βόμβα Ατζούν με διάσημη τραγουδίστρια - Η... τσαούσα θα προκαλέσει χαμό στο ριάλιτι - Παντρεμένη! (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει μία συμφωνία που θα προκαλέσει αίσθηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρα η μυθοπλασία καταλαμβάνει φέτος το μεγαλύτερο μέρος των προγραμμάτων των καναλιών και αποτελεί στρατηγική επιλογή τους ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι σταθμοί δεν επενδύουν και σε άλλες τυπολογίες προγραμμάτων. Τα ριάλιτι ναι μεν εμφανίζουν σταθερά τα τελευταία χρόνια σημεία υποχώρησης σε όλες τις ζώνες των τηλεοπτικών δικτύων αυτό όμως δεν σημαίνει πως οδηγούνται σε τηλεοπτικό είδος προς εξαφάνιση.

 

Στον ΣΚΑΪ ναι μεν έγινε εκ νέου μια σημαντική επένδυση στην παραγωγή Ελληνικής μυθοπλασίας με τους «Πανθέους» ωστόσο παραμένει σε ισχύ και η συνεργασία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και τα παραγωγικά προβλήματα των προηγούμενων ημερών στο «I am a Celebrity get me out of here» φαίνεται πως ξεπερνιούνται: Το τελικό team των συμμετεχόντων κλείνει τις επόμενες μέρες και αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Θα είναι σχετικά σύντομης διάρκειας και θα διαρκέσουν το πολύ τρεις μήνες όπως επιτάσσει η βίβλος του ITV μητρικής εταιρίας παραγωγής του ριάλιτι.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X