Δέκα δωρεάν εισιτήρια για το ΑΕΚ - Φίλιππος Βέροιας δίνει η Βασίλισσα

Δέκα δωρεάν εισιτήρια για το ΑΕΚ - Φίλιππος Βέροιας δίνει η Βασίλισσα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1521670_771936136155493_1757744178_nΤο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας το Σάββατο είναι αρκετά κρίσιμο για την ΑΕΚ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου με ανακοίνωση του κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών το Σάββατο το απόγευμα στην Καισαριανή, για να στηρίξει το συγκρότημα του Βαγγέλη Ζιάγκου στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του τμήματος μπάσκετ αποφάσισαν να προσφέρουν δέκα δωρεάν εισιτήρια για το παιχνίδι, μέσω της επίσημης σελίδας του τμήματος στο Facebook. Όσουν επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι like στην σελίδα πατώντας εδώ και κοινοποίηση το post του διαγωνισμού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 

Η ΑΕΚ το Σάββατο φιλοξενεί στο κλειστό της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή τον Φίλιππο Βέροιας και η επίσημη σελίδα του Τμήματος Μπάσκετ στο Facebook σας προσφέρει δωρεάν 10 εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου που ξεκινά στις 17:00.

Μπείτε στον διαγωνισμό κάνοντας like στην σελίδα του AEK Basketball Club, κάντε κοινοποίηση το post για τον διαγωνισμό και το βράδυ της Παρασκευής θα ανακοινωθούν οι νικητές και ο τρόπος παραλαβής των εισιτηρίων τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ, 17:00, ΑΕΚ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X