Ο Θ(ε)ωμάς έκανε πάρτι και στην Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Ο Θ(ε)ωμάς έκανε πάρτι και στην Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ardizoglou-letsas-mavrosΚάποτε, μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του ’90, οι άνοδοι της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη ήταν πολύ δύσκολες. Κόντρα σε ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή, ακόμα και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, η Ενωση έπρεπε να υπερβάλει εαυτόν για να πάρει αποτέλεσμα. Ή απλά να έχει στη σύνθεση της τον μεγάλο Θωμά Μαύρο, που ανήκε στη σπάνια κατηγορία ποδοσφαιριστών που μπορούσαν να πάρουν ένα ματς μόνοι τους. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1983.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Τον ισχυρό Ηρακλή εκείνων των ετών, με ποδοσφαιριστές όπως οι Χατζηπαναγής, Λάκης Παπαϊωάννου και άλλοι να κάνουν τη διαφορά. Ο Ηρακλής κατάφερε και πήρε προβάδισμα με κοντινή κεφαλιά του Δανιήλ Παπαδόπουλου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε «κιτρινόμαυρη» αντεπίθεση.

Ο Μαύρος πήρε το όπλο του. Αρχικά ισοφάρισε με αριστερό βολέ έπειτα από προσπάθεια του Αρδίζογλου, ενώ λίγο μετά έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ με υπέροχη κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να έχουν αγκαλιάσει τη νίκη, αλλά ο Λάκης Παπαϊωάννου με ένα γκολ ποίημα (αποτέλεσε χάι λάιτ τηλεοπτικών εκπομπών) ισοφάρισε το ματς λίγο πριν το φινάλε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”cG6eBZajqmg” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X