Δέος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον μεγάλο Γιώργο Νταλάρα (ΦΩΤΟ)

Δέος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον μεγάλο Γιώργο Νταλάρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συγκινήθηκε ο Γιώργος Νταλάρας επισκεπτόμενος το μουσείο εντός του γηπέδου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέος ένιωσε ο μεγάλος Γιώργος Νταλάρας όταν επισκέφθηκε το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», όπου τον υποδέχθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οι ιθύνοντες του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού «Αγιά Σοφιά» υποδέχθηκαν τον μεγάλο Γιώργο Νταλάρα και την σύζυγο του Άννα Νταλάρα και τους ξενάγησαν στο μουσείο.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένονται και τα μοναδικά εκθέματα που θα χαρίσει ο μεγάλος καλλιτέχνης στο μουσείο λόγω της μικρασιατικής του καταγωγής.

Δείτε εικόνες:

Δέος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον μεγάλο Γιώργο Νταλάρα (ΦΩΤΟ) Δέος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον μεγάλο Γιώργο Νταλάρα (ΦΩΤΟ) Δέος για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» - Ο Μελισσανίδης υποδέχθηκε τον μεγάλο Γιώργο Νταλάρα (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X