«Τρεις παίκτες της ΑΕΛ αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους»

«Τρεις παίκτες της ΑΕΛ αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης αποκάλυψε ότι τρεις παίκτες της ΑΕΛ υποχρεώθηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους λόγω των πλημμυρών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αποκάλυψη ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν υποχρεωθεί να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους λόγω των πλημμυρών στη Λάρισα είναι και τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας προχώρησε ο Θωμάς Κυπαρίσσης. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ μίλησε στο Metrosport, περιέγραψε τις εικόνες που συγκλονίζουν στην πόλη.

«Ό,τι έχει συμβεί στην Καρδίτσα, έχει μεταφερθεί στον Πηνειό ο οποίος έχει ξεχειλίσει. Νερό και ρεύμα δεν υπάρχει, έχουν ανοίξει τα φράγματα», ανέφερε και συνέχισε:

«Έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις για τα χωριά που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού, δεν ξέρουμε τι όγκος νερού αναμένεται να φτάσει, είναι μεγάλη η ποσότητα του νερού που έρχεται», τόνισε και αποκάλυψε ότι και εκείνος είχε σκέψεις να φύγει.

«Σκέφτηκα μέχρι και να πάρω την οικογένεια να φύγουμε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε. Εντός της πόλης δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά υπάρχει πρόβλημα στις περιοχές που βρίσκονται στις όχθες, χαρακτηριστικό ότι τρεις παίκτες της ομάδας χρειάστηκε να φύγουν», κατέληξε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X