Ευχαριστήρια ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÅÑÁÖÅÉÄÇÓ ÊÏÐÇ ÐÉÔÁÓ ÐÁËÁÉÌÁ×ÙÍ ÁÅÊΤην ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσος τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση της κοπής πίτας, αισθάνθηκε ο σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ, που εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι “Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ”

Αναλυτικά
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει, όλες και όλους αυτούς που τίμησαν με την παρουσία τους την πιο πετυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας των τελευταίων ετών. Ήταν όπως πάντα, μία διαφορετική γιορτή, όπως διαφορετικό είναι “το να είμαστε ΑΕΚ”. Ήταν συγκινητική η εικόνα μίας ΑΕΚ μονοιασμένης και ενωμένης. η οποία τίμησε σύσσωμη (όλα τα τμήματα) την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Παγκόσμιο, Γιώργο Αμερικάνο. Μελισσανίδης, Μπάγιεβιτς, Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μαύρος, Τρόντζος, Κόντος και πολλοί άλλοι δήλωσαν παρών. Όλη η ενωσίτικη οικογένεια έγινε ένα, Μπάσκετ, Βόλεί ανδρών-γυναικών, χάντμπολ. Στίβος, Ξιφασκία, Futsal, Σκάκι και οι Ακαδημίες μας με τους αθλητές, τους επικεφαλής και τους προπονητές. Δεν έλειψαν μεγάλες μορφές αντιπάλων όπως οι Τάκης Λουκανίδης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Καραπατής και Σάββας Παπάζογλου. Αίσθηση προκάλεσε η συμμετοχή και η βράβευση του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X