Αλμέιδα για τη δήλωση του για τους ομίλους του Champions League: «Δεν θα είμαι για ακόμη 10 χρόνια προπονητής»

Αλμέιδα για τη δήλωση του για τους ομίλους του Champions League: «Δεν θα είμαι για ακόμη 10 χρόνια προπονητής»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλά για το όνειρο του Champions League που δεν υλοποίησε φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν αποκαρδιωτική εικόνα ο Ματίας Αλμέιδα μετά το ματς με την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνέντευξη Τυπου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» είπε μάλιστα πως  δύσκολα θα είχε ξανά την ευκαιρία να προπονήσει ομάδα στο Champions League.

Μια δήλωση που ήρθε σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες και το στυλ που χαρακτηρίζει γενικότερα τον Αργεντινό τεχνικό.

Ποιο ήταν το σκεπτικό του όμως όταν είπες πως μετά τον αποκλεισμό από την Αντβέρπ ότι δύσκολα θα ξαναείχε την ευκαιρία να παίξεις στο Champions League;

«Την επόμενη χρονιά αλλάζει έτσι δεν είναι; Πρέπει να πάρεις το πρωτάθλημα και να αποκλείσεις τρεις ομάδες. Εγώ πάω μέρα με τη μέρα. Είναι μια πραγματικότητα. Δεν πιστεύω ότι θα είμαι για δέκα ακόμα χρόνια προπονητής.

Εδώ και 12 χρόνια προπονώ. Είχα τη δυνατότητα να κερδίζω πράγματα, έζησα την αποτυχία, αλλά από πίσω μας υπάρχει και μια ζωή. Εγώ βάζω πολύ το συναισθηματικό κομμάτι σε αυτό. Είμαι συνολικά 15 χρόνια εκτός της χώρας μου. Δεν ξέρω μέχρι πότε. Είμαι ένας μαχητής για ένα ποδόσφαιρο που μου αρέσει και πολλές φορές κουράζεσαι. Σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ.

Ούτε κοιτάζω να ψαχτώ αν μπορώ να πάω σε άλλο μέρος. Σας το λέω με το χέρι στην καρδιά και ορκίζομαι και στις κόρες μου ότι εδώ είμαι ευτυχισμένος. Το να μπορέσεις να διατηρηθείς στο ίδιο επίπεδο είναι πολύ δύσκολο, γιατί πολλοί από εσάς θα ζητήσετε κάποια στιγμή να φύγω. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έτσι ζούμε εμείς, δυστυχώς. Εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X