Σιζόπουλος: «Πρόκληση η ΑΕΚ, θα παίξουμε χωρίς άγχος»

"Πονοκέφαλος" οι απουσίες για τον Φίλιππο Βέροιας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

filippos veroiasΟ Ανδρέας Σιζόπουλος, παίκτης του Φιλίππου Βέροιας, μίλησε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» για το ντέρμπι της ομάδας του με την ΑΕΚ, αλλά και για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά:

Για τις δύο σερί ήττες του Φιλίππου: «Όταν χάνεις δύο συνεχόμενα παιχνίδια και πας να παίξεις στην έδρα ενός εκ των δύο πρωτοπόρων της βαθμολογίας, το Ψυχικό, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου. Ειδικά όταν είσαι και λαβωμένος με δύο παίκτες, τον βασικό σου πόιντ γκαρντ, Λευτέρη Ακεψιμαΐδη και τον αναπληρωματικό ψηλό, Αναστάση Κασαμπαλή».

Για τον στόχο της ανόδου: «Υπάρχει ένα μεγάλο όνομα στην κατηγορία, που είναι η ΑΕΚ και πρέπει να πρωταγωνιστήσει, το Ψυχικό που έκανε καλές προσθήκες, ο Κόροιβος που έχει φτιάξει πολύ καλύτερο ρόστερ από το περσινό, αλλά και η Καβάλα, που θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Α1. Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη. Έχουμε τα δύο ντέρμπι στην έδρα μας στο δεύτερο γύρο με ΑΕΚ και Ψυχικό, όπου άμα είμαστε κοντά έχουμε ελπίδες».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ, είτε δώδεκα παίκτες είμαστε, είτε πέντε, είναι μια πρόκληση για μας. Πάμε χωρίς άγχος. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε από αυτό το παιχνίδι».

Για τα φαβορί στην κατηγορία, πλην ΑΕΚ που δεν αντιμετώπισε: «Όλες οι ομάδες έχουν μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες, αλλά πιστεύω ότι το Ψυχικό έχει λίγο παραπάνω το προβάδισμα αφενός λόγω παραπάνω εμπειρίας, αφετέρου γιατί είναι ήδη δυο βαθμούς πάνω από τους υπόλοιπους».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X