Αλβανός στο enwsi.gr: "O Λαζόπουλος έδωσε ελπίδα, στόχος το ντάμπλ" (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanosΈνας από τους παίκτες «κλειδιά» της πορείας της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, ο Αλέξης Αλβανός μίλησε στο enwsi.gr  για τους στόχους της ομάδας την φετινής   σεζόν. Ο διεθνής άσος της Ένωσης τόνιζε μεταξύ άλλων ότι ο στόχος και φέτος είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

«Είναι μεγάλη τιμή που παίζουμε σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσουμε και φέτος να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κατακτήσουμε πάλι το ντάμπλ και να κάνουμε τον κόσμο περήφανο που μας ακολουθεί και μας στηρίζει τόσα χρόνια».

Το γεγονός ότι επτά παίκτες της ΑΕΚ βρίσκονται στην Εθνική ομάδα, αποδεικνύει μεταξύ άλλων και την υπέρβαση που έχει γίνει από τον κύριο Λαζόπουλο προκειμένου να διατηρήσει η ομάδα τα πρωτεία;

«Χωρίς αυτόν δεν ξέραμε αν θα υπήρχε μέλλον  στην ομάδα. Μας  έδωσε την ελπίδα για έναν ακόμα χρόνο να  πρωταγωνιστήσουμε, να δουλέψουμε επαγγελματικά και αυτό φαίνεται και σε ατομικό επίπεδο, όταν έχουμε τόσες κλήσεις στην εθνική ομάδα από τους παίκτες της ΑΕΚ».

[youtube id=”-gAFLEG2Jp4″ width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X