Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δέλλας, αναφορικά με τις επιλογές της ενδεκάδας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellasΗ χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής με τον Τραϊανό Δέλλα να ρίχνει το βάρος του στην πίεση και την κατοχή. Χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες των οκτώ και έκανε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών. Κάτι που αναμένεται να πράξει σήμερα. Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σταύρο Σταθάκη, ενώ θα περιμένει να δει την κατάσταση του Νίκου Αργυρίου. Από κει και πέρα μένει να δούμε αν θα υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Στην επίθεση,  η επιστροφή στα γκολ του Αλεσάντρε Ντακόλ βάζει δύσκολα στον Δέλλα, που καλείται να αποφασίσει αν θα τον επαναφέρει στην ενδεκάδα, πίσω από τον Μπρέσεβιτς, αλλά και  που θα αγωνιστεί ο Ανάκογλου, που έχει πάρει τα πάνω του το τελευταίο διάστημα.

Αν οι Ντακόλ και Μπρέσεβιτς αποφασιστεί να πάρουν το χρίσμα στην ενδεκάδα, τότε ο Ανάκογλου πρέπει να οπισθοχωρήσει,  ωστόσο από κει και πέρα γεννάται το ερώτημα που θα αγωνιστεί ο Ρόβας που έχει ταιριάζει απόλυτα το τελευταίο διάστημα δίπλα στον Κορδέρο και προσφέρει σιγουριά με τις καλές εμφανίσεις του.

Υπάρχουν λοιπόν αρκετά ανοικτά μέτωπα και ο Δέλλας αναμένεται σήμερα να δώσει κάποιες απαντήσεις στα ζητήματα που προκύπτουν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X