Ντάμφρις: «Παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ντάμφρις: «Παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντένζελ Ντάμφρις στάθηκε στη νίκη της Ολλανδίας επί της Εθνικής, λέγοντας πως η ομάδα του πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση στα προκριματικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δηλώσεις για τη νίκη της Ολλανδίας επί της Εθνικής παραχώρησε ο Ντένζελ Ντάμφρις.

Ο δεξιός μπακ-χαφ της Ίντερ είχε εξαιρετική απόδοση στην αναμέτρηση, όντας μέσα σε όλα τα γκολ της ομάδας του και ανέφερε πως είχε την καλύτερη απόδοση στα προκριματικά του Euro 2024.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε πολλή ενέργεια, κάναμε στο γήπεδο ό,τι συζητήσαμε πριν από το ματς, είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο μέρος, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερή μας απόδοση ως ομάδα αλλά ήταν σίγουρα η καλύτερή μας απόδοση σε αυτό τον όμιλο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα ματς.

Στο πρώτο μέρος το κλειδί του αγώνα ήταν η πολλή ενέργεια που βγάλαμε στο παιχνίδι, πιέζαμε ψηλά, κάναμε άμυνα ψηλά, κάναμε επίθεση ψηλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X