Το σόου του Μαλαδένη, το ξέσπασμα του Λευτέρη Παπαδόπουλου (VIDEO)

Το σόου του Μαλαδένη, το ξέσπασμα του Λευτέρη Παπαδόπουλου (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pathiakakisΠριν από λίγες ημέρες σας παρουσιάσαμε το ντεμπούτο του Γιάννη Παθιακάκη στον πάγκο της ΑΕΚ, σε παιχνίδι κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Μια μέρα σαν σήμερα του 2000, ο αείμνηστος «Πάθιακας» κάθισε για πρώτη φορά στην τεχνική ηγεσία της Ενωσης και σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καβάλα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα παιχνίδι που πρωταγωνίστησε ο ίδιος και οι αναφορές σε εκείνον και τον προκάτοχο του (Τουμπάκοβιτς), ενώ αγωνιστικά υπήρξε μοναδικό σόου από τον Χρήστο Μαλαδένη.

Με έντονη ακόμα την απογοήτευση από την αποχώρηση του Τουμπάκοβιτς, το όνομα του συζητιόταν έντονα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενδεικτική ήταν η οργισμένη τοποθέτηση του μεγάλου Λευτέρη Παπαδόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για τη χειρότερη ΑΕΚ όλων των εποχών καταλογίζοντας τεράστιες ευθύνες στον Σέρβο προπονητή και στη διοίκηση που τον ανέχθηκε. Σημαντική και η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος χαιρέτησε την επιλογή του Παθιακάκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μολονότι ο Τουμπάκοβιτς είχε υπάρξει δική του επιλογή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ξόδεψε ένα ημίχρονο με τον Ατματσίδη να κρατά το μηδέν όποτε απαιτήθηκε. Οι λύσεις επιθετικά ήρθαν στο δεύτερο μέρος από τον Χρήστο Μαλαδένη. Ο πολυσύνθετος άσος της Ενωσης πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 35’ και έκανε ένα παιχνίδι δύσκολο σε «κιτρινόμαυρο» μονόλογο. Θα μπορούσε μάλιστα να κερδίσει ακόμα και την αποβολή του τερματοφύλακα της Καβάλας, σε φάση που ο διαιτητής Κωνσταντινίδης χαρίστηκε στον Λογαρά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”wjmisr5JxOw” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X