Χατζηιωάννου: "Το κράτος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αθλητισμός"

Χατζηιωάννου: "Το κράτος δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αθλητισμός"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

chatziioannouΟ πρόεδρος της ΟΧΕ, Παντελής Χατζηιωάννου μίλησε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” και αναφέρθηκε στην αποχή των διαιτητών. Eξέφρασε την γνώμη του ότι δε θα πραγματοποιηθούν ούτε αυτήν την εβδομάδα αγώνες στα πρωταθλήματα χάντμπολ (η ΑΕΚ μπαίνει ξανά στη μάχη στις 25/1) και έριξε όλη την ευθύνη στο κράτος.

«Δεν το βλέπω να γίνονται πρωταθλήματα ούτε αυτήν την εβδομάδα. Δεν προλαβαίνουμε. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθούμε ξανά με τους διαιτητές για να δούμε πως μπορεί να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Έχω ήδη μιλήσει με τους προέδρους τριών Συνδέσμων ανά την Ελλάδα (Αττική, Βόρεια Ελλάδα, Νοτιοδυτική Ελλάδα) και θα τα πούμε και από κοντά. Στο πρόβλημα που έχει προκύψει σίγουρα δε φταίνε οι διαιτητές, δε φταίει, όμως, και η Ομοσπονδία. Δυστυχώς, το κράτος δεν καταλαβαίνει, πλέον, τι σημαίνει αθλητισμός για την πατρίδα μας. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αυτά χρήματα (100.000 ευρώ). Αν δώσουμε αυτή τη στιγμή στους διαιτητές το 50%, τότε θα πρέπει αυτόματα να κλείσουμε τα γραφεία της Ομοσπονδίας και να αφήσουμε ανεξόφλητες άλλες βασικές υποχρεώσεις, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Αυτό δε μπορούμε να το κάνουμε. Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι το άθλημά μας, θα κερδίσει κάτι από την παραίτησή μας, τότε να παραιτηθούμε την ίδια στιγμή. Ρωτάω όμως: Εμείς είμαστε το πρόβλημα;».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X