Συνεργασία με πολλά ωφέλη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis2Συνεργασία με πολλά οφέλη φαίνεται να ξεκινά η ΑΕΚ με την γερμανική Άουγκσμπουργκ. Όπως έγινε γνωστό χθες, αντιπροσωπεία της ομάδας θα έρθει στην χώρα μας αύριο και θα παραμείνει για τρεις μέρες. Μάλιστα θα επισκεφτεί τα Σπάτα, θα υπάρχει συνάντηση με το προεδρείο της ΑΕΚ, ενώ θα παρακολουθήσουν και την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ερμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν αναμένεται να είναι το γηπεδικό. Άλλωστε η Άουγκσμπουργκ έχτισε μόλις το 2009 καινούργιο γήπεδο, το οποίο κόστισε περί τα 45 εκατ. ευρώ, ενώ υπήρχε συνεργασία με την εταιρεία «Sportfive», η οποία ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός της Ένωσης.

Ενώ γίνεται αναφορά και για ανταλλαγή παικτών στις Ακαδημίες των δύο συλλόγων. Η Άουγκσμπουργκ εκπροσωπείται στο διοικητικό της συμβούλιο από τον Βάλτερ Σταύρο Σιάνο. Αλλά και από τον διαμεσολαβητή της στην Ελλάδα, Στέφανο Τρασανίδη, από το γραφείο Elite Players Management.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X