Τι θα γίνει με το πρόγραμμα της ΑΕΚ και τα τρία «κολλητά» ματς με Ολυμπιακό-Μπράιτον-Παναθηναϊκό!

Τι θα γίνει με το πρόγραμμα της ΑΕΚ και τα τρία «κολλητά» ματς με Ολυμπιακό-Μπράιτον-Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Τα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και η ευρωπαϊκή μονομαχία της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται σε αυτή τη διακοπή για να ξεκινήσει με την επανέναρξη τρία ματς-φωτιά με Ολυμπιακό εντός, Μπράιτον εκτός και Παναθηναϊκό εκτός.

Μία διαβολοβδομάδα αναμένεται να περάσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καθώς οι κιτρινόμαυροι θα κληθούν να παίξουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Πιο αναλυτικά η ΑΕΚ θα αρχίσει το δύσκολο πρόγραμμα με εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου. Η ακριβής μέρα δεν έχει κλειδώσει όμως το πλάνο είναι να διεξαχθεί Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο αγώνας, καθότι πιο εμπορική ημέρα για τα κανάλια ενώ έχει και απόσταση με το ευρωπαϊκό ματς που ακολουθεί.

Στη συνέχεια ο Δικέφαλος θα πετάξει για την Αγγλία την Τετάρτη όπου την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, απέναντι σε μία ομάδα η οποία «τρέχει» πολύ τα παιχνίδια της και πιέζει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Μετά από την πρώτη ευρωπαϊκή «μονομαχία» η Ένωση θα κληθεί να δώσει ακόμα έναν δύσκολο αγώνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας (σε αντίθεση με το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό) καθώς θα αντιμετωπίσει το διήμερο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Και η ημέρα διεξαγωγής του θα είναι πιθανότατα η Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, μιας και πρέπει να έχει απόσταση 48 ωρών από το ματς στην Αγγλία.

Δευτέρα δύσκολα να γίνει, καθώς το συνδρομητικό δεν θα θέλει μία ημέρα που δεν είναι εμπορική και επίσης ακολουθεί μεσοβδόμαδα ματς πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλμέιδα θα ολοκληρώσει το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των δέκα ημερών με ακόμα μία αναμέτρηση, αλλά αυτή τη φορά εντός έδρας. Έτσι, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου τον Ατρόμητο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και με αυτό τον τρόπο θα δώσει τέλος σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε πολύ υψηλούς βαθμούς.

Πιο αναλυτικά οι αγώνες που θα δώσουν οι κιτρινόμαυροι σε διάστημα 7 ημερών:

  • 4η αγωνιστική Super League 16-17 Σεπτεμβρίου ΑΕΚ – Ολυμπιακός
  • 1η αγωνιστική Europa League 21 Σεπτεμβρίου Μπράιτον – ΑΕΚ (22:00)
  • 5η αγωνιστική Super League 23-24 Σεπτεμβρίου Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Η Super League θα συνεδριάσει αύριο για να συζητήσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των 4 επόμενων αγωνιστικών και έτσι θα ανακοινωθούν ημέρες και ώρες.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X