Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παμβοχαϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2013-2014)Από σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στην Γλυφάδα την Κυριακή στις 17.00. Και παρά το γεγονός ότι δύο ώρες νωρίτερα αγωνίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι η εξέδρα στο κλειστό θα έχει παλμό. Όπως ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική, οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από τα γραφεία της που βρίσκονται στην Δεκελείας, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά

«Aύριο (Πέμπτη 16/1/2014) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή (19/1) στις 17:00 στο κλειστό της Γλυφάδας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Γλυφάδας πριν από την έναρξη του αγώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X