Τα…μάτια πάνω στον Περογαμβράκη

Τα…μάτια πάνω στον Περογαμβράκη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

perogamvrakis1Το enwsi.gr σας αποκάλυψε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στις «κιτρινόμαυρες» επιλογές για την επίθεση, στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Περογαμβράκη. Ποδοσφαιριστής με καλές σεζόν στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ, ικανότητα να αγωνίζεται κυρίως στα άκρα (θέσεις που ζητά ενίσχυση η ΑΕΚ) και μένει ελεύθερος, κάτι που καθιστά ακόμα πιο βατή την επιλογή του.

Πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις στην ΑΕΚ εξετάζουν εξονυχιστικά την περίπτωση Περογαμβράκη. Υπάρχει συνεχές τσεκάρισμα και συγκέντρωση πληροφοριών για τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του 26χρονου άσου. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει παρακολουθήσει ήδη αρκετά παιχνίδια του ΟΦΗ, ώστε να αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη προτού αποφασιστεί εάν θα υπάρξει κίνηση για την απόκτηση του.

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι ο ενθουσιασμός του Περογαμβράκη στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Για τον «Πέρο» αποτελεί όνειρο ζωής να παίξει με μια ομάδα όπως η Ενωση και εάν το ενδιαφέρον μετατραπεί σε πρόταση τότε θα υπογράψει και με τα…δύο χέρια. Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει και αυτή την υπόθεση στη διακριτική της ευχέρεια και είναι δικό της θέμα αν και πότε θα κινηθεί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X