Απολογείται το μεσημέρι (15.30) η ΑΕΚ, έτοιμη η υπερασπιστική της γραμμή

Τα ρίχνει όλα στην ΑΕΚ το Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

epeisodia1Για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του Αιγάλεω, στις 5 Ιανουαρίου, στο παιχνίδι της τοπικής ομάδας απέναντι στην ΑΕΚ, καλείται να αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σήμερα το μεσημέρι στις 15.30 στο Πάρκο Γουδί, είναι προγραμματισμένη η απολογία της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι είχαν περίπου μια εβδομάδα μπροστά τους για να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή και να προσπαθήσουν να αντικρούσουν τα όσα αναφέρει η δίωξη που τους ασκήθηκε και να αποφύγουν την βαριά τιμωρία, η οποία φτάνει ακόμα και στην αφαίρεση βαθμών.

Το σημείο που φαίνεται να φέρνει την ΑΕΚ σε θέση κατηγορούμενου, είναι η είσοδος των οπαδών της στο γήπεδο πριν την έναρξη του ματς, αλλά και κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών στο δεύτερο γκολ. Το νομικό επιτελείο της Ένωσης, ετοίμασε την υπερασπιστική γραμμή, βασιζόμενη πάνω σε ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως οι άνθρωποι της ομάδας λειτούργησαν «πυροσβεστικά».

Υπάρχει οπτικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) που αποδεικνύει πως και ο Βασίλης Δημητριάδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ αλλά ακόμα και ο Νίκος Γεωργέας, κάνουν ότι μπορούν για να προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τους οπαδούς. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες που αποδεικνύουν πως τα επεισόδια πριν από την έναρξη του ματς, ξεκίνησαν όταν οι οπαδοί της ΑΕΚ που βρισκόντουσαν εντός γηπέδου και τοποθετούσαν ένα πανό για τον Μιχάλη Παυλή, δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του Αιγάλεω.

Ενώ  στην υπερασπιστική γραμμή, θα μπει και η στάση που κράτησε ο Τραϊανός Δέλλας και αλλά και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας, όταν είχε ξεφύγει η κατάσταση από την πλευρά των οπαδών του Αιγάλεω. Δεν ζήτησαν, όπως θα μπορούσαν να κάνουν, την διακοπή του αγώνα, αλλά έμειναν στο γήπεδο περιμένοντας τον διαιτητή να σφυρίξει κανονικά την λήξη του αγώνα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X