Αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley kosmosΤον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 17:00 η ΑΕΚ στο κλειστό της Γλυφάδας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague . Το γραφείο Τύπου της “Ένωσης”, με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως από αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, τα οποία οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ όσα απομείνουν θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του κλειστού της Γλυφάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Aύριο (Πέμπτη 16/1/2014) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που θα γίνει την Κυριακή (19/1) στις 17:00 στο κλειστό της Γλυφάδας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Δεκελείας 138-140, Νέα Φιλαδέλφεια) από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Γλυφάδας πριν από την έναρξη του αγώνα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X