Η διδακτική ιστορία Ολυμπιακού-Άρη και η γνωστή κατάληξη όταν παίκτες δεν σεβάστηκαν τη «φιλία»…

Η διδακτική ιστορία Ολυμπιακού-Άρη και η γνωστή κατάληξη όταν παίκτες δεν σεβάστηκαν τη «φιλία»…

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για το πώς αντιμετωπίζεται πλέον ο Άρης και ο ίδιος προσωπικά απ’ την πλευρά του λιμανιού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε για το πώς αντιμετωπίζεται πλέον ο Άρης και ο ίδιος προσωπικά απ’ την πλευρά του λιμανιού, συμπεριφορά που συνηθίζεται απ’ τον Ολυμπιακό όταν «σπάνε» οι φιλίες και οι σχέσεις που θέλει με άλλα σωματεία.

Έκανε τις δηλώσεις που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αναφορικά με το πώς αντιλαμβάνονται απ’ την πλευρά του Ολυμπιακού τη «φιλία» και κυρίως αναφέρθηκε να προσπάθεια να ζημιωθεί προσωπικά και η ΠΑΕ της οποίας ηγείται. Υπήρξε και η καταγγελία μέσα απ’ το ηχητικό που έφερε στο φως το SDNA ώστε να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματα τους.

Χωρίς να γνωρίζουμε τι ισχύει και τι όχι στις συγκεκριμένες ιστορίες, έπεσε κανείς απ’ τα… σύννεφα διαπιστώνοντας πως οι σχέσεις Ολυμπιακού-Άρη είναι στο αντίθετο άκρο απ’ τις «αγκαλιές» και τις «αδελφικές φιλίες»; Για την ακρίβεια μάλλον το αντίθετο συνέβη. Αυτό που οι πάντες περίμεναν, εκτός από κάποιους φίλους του Άρη, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δεχτούν την πραγματικότητα, λόγω περηφάνιας ίσως.

Ειδικά το SDNA… χτυπούσε διαρκώς το καμπανάκι για το τι θα ακολουθήσει όταν μια μέρα ο Ολυμπιακός αισθανθεί πως θίχτηκαν τα συμφέροντά τους απ’ τον Άρη. Αυτή η στιγμή ήταν το 2-2 στο Φάληρο στα πλέι οφ της περασμένης σεζόν. Εκεί άλλαξαν όλα στις σχέσεις των δύο ομάδων. Γιατί άραγε; Επειδή κάποιοι παίκτες του Άρη που ήρθαν από το πουθενά σε εκείνο το ματς, δεν σεβάστηκαν τη φιλία;

Κάποιοι επέμεναν επί χρόνια να μη βλέπουν την αλήθεια. Όταν γίνονταν δηλώσεις απ’ τον αείμνηστο Σάββα Θεοδωρίδη για το πόσο μεγάλο σωματείο είναι ο Άρης, όταν ο Κώστας Καραπαππάς αναλάμβανε την επικοινωνιακή προώθηση ζητημάτων που αφορούσαν τους Θεσσαλονικείς και έδινε… μάχες για αυτούς κι εναντίον του ΠΑΟΚ. Τότε με την υπόθεση-φιάσκο των καταγγελιών Σιαμπάνη, με τις μεταγραφές ελεύθερων/δανεικών, με τις υποθέσεις Ματέο Γκαρσία, Ρόουζ. Μια τεράστια λίστα για την οποία… ουδείς έπαιρνε χαμπάρι, πλην της ιστοσελίδας που διαβάζετε αυτή τη στιγμή. Για αυτό κίτρινοι και κόκκινοι έχυναν δηλητήριο, προσπαθώντας να αποδομήσουν το Μέσο που κατάφερε άλλη μια νίκη για τον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία: Να ξεσκεπάσει με τρομακτικά ντοκουμέντα την άρρωστη σχέση των δυο συλλόγων.

Διαβάστε περισσότερα

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X