Όταν ο Κωνσταντίνου πρόβαρε τα «κιτρινόμαυρα»

Όταν ο Κωνσταντίνου πρόβαρε τα «κιτρινόμαυρα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

???????-???/?????? ?????????Το τέλος της καριέρας του γνωστοποίησε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Σε ηλικία 36 ετών πλέον, ο Κύπριος επιθετικός είπε και επίσημα αντίο στα γήπεδα. Ο Κωνσταντίνου έκανε σπουδαία καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος διαδοχικά σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως ο Κωνσταντίνου έφτασε μια ανάσα από την ΑΕΚ.

Τον Δεκέμβριο του 1999, η ΑΕΚ τα είχε βρει σε όλα με τον Ηρακλή και με τον ποδοσφαιριστή για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Θεωρούνταν πως θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό δίδυμο του Νικολαϊδη και σε ένα ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, είχε γνωρίσει αποθέωση ακόμα και όταν σκόραρε εις βάρος της ΑΕΚ. Ωστόσο, υπήρξε αλλαγή στην ιδιοκτησία του Ηρακλή (ανέλαβε ο Μυτιληναίος) και ο Κωνσταντίνου δεν δόθηκε στην ΑΕΚ, παρότι είχαν υπάρξει ακόμα και προκαταβολές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X