Παναιτωλικός: Κονδύλι 2.353.000 ευρώ για τα έργα στο γήπεδο

Παναιτωλικός: Κονδύλι 2.353.000 ευρώ για τα έργα στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες βελτίωσης του γηπέδου του Παναιτωλικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε το κονδύλι για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες βελτίωσης του γηπέδου του Παναιτωλικού και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε κονδύλι 2.353.000 ευρώ και για επιπλέον έργα στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Πρόκειται για την ενεργειακή αναβάθμιση του γηπέδου, καθώς και τη διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας:

Τρία σημαντικά έργα για την Αιτωλοακαρνανία ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Την υποβολή πρότασης για ένταξη χρηματοδότησης τριών αναπτυξιακού χαρακτήρα έργων για την Π.Ε. Αιτωλοακρνανίας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Ειδικότερα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την πρόταση ένταξης στο Ε.Π Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας

α) της Αναβάθμισης του Γηπέδου Παναιτωλικού και της διαμόρφωσης εκθεσιακών χώρων, με τρίτο υποέργο και αύξηση προϋπολογισμού στα 2.353.000 ευρώ, όπως επίσης

β) της Ενεργειακής Βελτίωσης και Ανακαίνισης του Παπαστράτειου Μεγάρου ΓΕΑ με προϋπολογισμό 810.000 ευρώ.

Επίσης προχώρησε στην έγκριση προένταξης του νέου έργου «Αποκατάσταση και ενίσχυση ορειβατικού καταφυγίου Παναιτωλικού Όρους «Κατελάνος» με προϋπολογισμό 420.000 ευρώ στο Τεχνικό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, χρηματοδοτούμενο από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

«Δρομολογούμε έργα που αφήνουν το αναπτυξιακό τους αποτύπωμα και στην Αιτωλοακαρνανία, ακριβώς γιατί επιδιώκουμε ισόρροπη ανάπτυξη σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την πρόταση ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα τριών νέων έργων ύψους 3,5 εκατ ευρώ που σηματοδοτούν την προοπτική να καταστεί ο τόπος μας ακόμη πιο ελκυστικός όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για την ίδια την τοπική κοινωνία» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Μπράιτον από τον Βασίλη Μπορμπόκη στο AEK After του ENWSI TV
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X