Συνεχίζουν την αποχή οι διαιτητές

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek handballΓια δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι διαιτητές του χάντμπολ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αποχή τους και ως εκ τούτου, ο κίνδυνος να αναβληθούν οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων είναι ορατός. Όπως έγινε γνωστό, οι σύνδεσμοι των ελλήνων διαιτητών δεν έχουν συναντηθεί  με τους υπεύθυνους της ΟΧΕ, ενώ αυτό που ζητούν είναι η καταβολή του 50% των οφειλομένων από την ομοσπονδία.  Ενδεικτές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ΟΧΕ, Παντελη Χατζηιωάννου στο pelop.gr .
«Δεν το βλέπω να γίνονται πρωταθλήματα ούτε αυτήν την εβδομάδα. Δεν προλαβαίνουμε. Θα συναντηθούμε ξανά με τους διαιτητές για να δούμε πως μπορεί να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα. Εχω ήδη μιλήσει με τους προέδρους τριών Συνδέσμων ανά την Ελλάδα (σ. Αττική, Βόρεια Ελλάδα, Νοτιοδυτική Ελλάδα) και θα τα πούμε και από κοντά. Στο πρόβλημα που έχει προκύψει σίγουρα δεν φταίνε οι διαιτητές, δεν φταίει, όμως, και η Ομοσπονδία. Δυστυχώς, το κράτος δεν καταλαβαίνει, πλέον, τι σημαίνει αθλητισμός για την πατρίδα μας . Δυστυχώς, δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Αν δώσουμε αυτήν την στιγμή στους διαιτητές το 50%, τότε θα πρέπει αυτόματα να κλείσουμε τα γραφεία της Ομοσπονδίας και να αφήσουμε ανεξόφλητες άλλες βασικές υποχρεώσεις, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε».

Όσο διαρκεί η κόντρα των διαιτητών με την ομοσπονδία, τότε μεγαλώνει ο κίνδυνος να μην γίνει ούτε η 12η αγωνιστική της Α1, την επόμενη εβδομάδα, στις 25 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X