Πριν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ορίζουν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekon kosmosΗ οριστική απόφαση της αρμόδιας αρχής του πρωταθλήματος να επαναληφθεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη, «γέννησε « ερωτηματικά για το πότε τελικά θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Και ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τις 22 Ιανουαρίου, το πλάνο άλλαξε και φαίνεται να μεταφέρεται πριν την διεξαγωγή των πλέι οφ.

Όταν δηλαδή θα κριθεί και ο φετινός τίτλος του πρωταθλήματος. Με το όποιο κίνδυνο υπάρχει  εκείνη την περίοδο να αλλάξουν οι ισορροπίες στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτή η εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για να αλλάξει την αρχική απόφαση της ΚΕΔ, έχοντας τις ενστάσεις του για τον τρόπο και τα κριτήρια που αποφασίστηκε η επανάληψη όλου του αγώνα. Η οριστική απόφαση φαίνεται ότι θα καθυστερήσει αρκετές εβδομάδες ακόμα και έτσι στην ομοσπονδία έχουν αποφασίσει να “στείλουν” το παιχνίδι πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες μάχες που θα κρίνουν τον φετινό πρωτάθλημα.

Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για αυτό, αλλά και για τις προθέσεις του ΑΣΕΑΔ και περιμένουν την επισημοποίηση της απόφασης ( η οποία δύσκολα θα αλλάξει) και της ανακοίνωσης της τελικής ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X