Κορδέρο: «Θα ήθελα να συνεχίσω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

korderoΑπόλυτα δικαιωμένος από την επιλογή του να παραμείνει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι δήλωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Ο Ισπανός χαρακτήρισε την Ένωση μια μεγάλη οικογένεια και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει σε αυτή για πολλά χρόνια.

«Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη οικογένεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που παρέμεινα στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω να παίζω γι’ αυτήν για πολλά ακόμα χρόνια. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για την ΑΕΚ και εύχομαι να επιστρέψουμε σύντομα στην Superleague».

Για το θέμα του γηπέδου ο Κορδέρο μίλησε για όνειρο δικό του και όλων των παικτών της ομάδας να μπουν και να παίξουν στην «Αγιά Σοφιά». «Είναι ένα όνειρο, όχι μόνο δικό μου αλλά κάθε παίκτη που βρίσκεται στην ΑΕΚ. Θέλω πολύ να παίξω στο νέο γήπεδο».

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο 27χρονος μέσος μίλησε για την βελτίωση που έχει η ομάδα, αλλά και για την διαφορά που έχει πάρει η ΑΕΚ στην βαθμολογία. «Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα αλλά αυτή την στιγμή παίζουμε καλύτερα. Η διαφορά με την δεύτερη ομάδα είναι καλή, αλλά στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε στην Β’ κατηγορία».

[youtube id=”74Tw1O5WmDA” width=”600″ height=”350″]

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X