ΑΕΚ: Στο Δίκτυο Ακαδημιών ο γερμανικός σύλλογος BV Weckhoven

ΑΕΚ: Στο Δίκτυο Ακαδημιών ο γερμανικός σύλλογος BV Weckhoven
Photo Credits: INTIME

Έναρξη συνεργασίας με την BV Weckhoven

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια συνεργασία ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ. Αφορά την προσθήκη στο Δίκτυο Ακαδημιών τον γερμανικό σύλλογο BV Weckhoven. Πρόκειται για μια τιμητική συνεργασία αφού η πρόταση προήλθε από τη γερμανική πλευρά, δείχνοντας έτσι την αναγνώριση της ποιότητας της ΑΕΚ.

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση:

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη συνεργασία της ιστορίας της με σύλλογο εκτός Ελλάδας! Πρόκειται για τον σύλλογο BV Weckhoven, με τον οποίον βρίσκονταν σε επαφή  οι επιτελείς της Ακαδημίας της ΑΕΚ εδώ και αρκετούς μήνες, κατόπιν προσέγγισης της γερμανικής πλευράς.

Αποτελεί βεβαίως εξαιρετική τιμή για την ΑΕΚ και αναγνώριση της δουλειάς του Δικτύου της, το γεγονός ότι μια ομάδα από τις πλέον προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες ζήτησε να γίνει κοινωνός της τεχνογνωσίας της ΑΕΚ στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Η BV Weckhoven είναι ένας πολυαθλητικός σύλλογος με άρτιες εγκαταστάσεις στα περίχωρα του Ντίσελντορφ και με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης.

Ο επικεφαλής της BV Weckhoven κ. Robert Meyen, δήλωσε: «Εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο της BV Weckhoven, προσβλέπουμε στο να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο ως το πρώτο μέλος του δικτύου ανάπτυξης της ΑΕΚ στη Γερμανία.  Η επαφή μας με τους υπεύθυνους της κεντρικής ακαδημίας στην Αθήνα είναι τόσο θερμή και οικεία, σαν να γνωριζόμαστε χρόνια».

Ο τεχνικός διευθυντήςτου συλλόγου κ. Παναγιώτης Κοντός δήλωσε για τη νέα αυτή συνεργασία: «Όλοι ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το AEK FC Network. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την AEK στην περιοχή μας και ήδη έχουμε καταστήσει σαφές στους αθλητές μας πόσο επωφελής είναι αυτή η σχέση.  Ανυπομονούμε να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στην Ελλάδα και να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια».

Εκ μέρους των νεαρών αθλητών, μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Κ17 Alan Aisso: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τη νέα συνεργασία μας με την ΑΕΚ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε σε επιτυχίες. Η θετική ατμόσφαιρα μεταξύ παικτών και προπονητών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας καλής σεζόν. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μας δίνει η AEK».

Από πλευράς ΑΕΚ, ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ηλίας Κυριακίδης δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συνεργατών του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών και της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ σας καλοσωρίζω με χαρά και ευγνωμοσύνη στη μεγάλη μας οικογένεια. Από τις πρώτες μας επαφές διαπιστώσαμε πώς αντιλαμβάνεστε και αποδέχεστε την αποστολή μας για πλήρη ανάπτυξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών. Το Δίκτυο και η Ακαδημία μας λειτουργούν ως κέντρα μάθησης ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων αλλά και δεξιοτήτων ζωής. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι άνθρωποι της «BVW ACADEMY AEK FC DEVELOPMENT NETWORK» με την πίστη τους, την σκληρή δουλειά, τη διάθεση για μάθηση και την αποδοχή των νέων προκλήσεων μέσω της συνεργασίας μας, θα συμβάλλουν στην ποιοτική ανάπτυξη του εγχειρήματος».

Τα στοιχεία της νέας συνεργαζόμενης ακαδημίας

-Όνομα Σωματείου: BV Weckhoven 1927 e.V.
-Διεύθυνση: Karl-Goerdeler-Str. 9
-Περιοχή:  Neuss (Düsseldorf)
-Τ.Κ: 41466
-Τεχνικός Υπεύθυνος Ακαδημίας: Παναγιώτης Κοντός Τηλ: +491608197519
-Υπεύθυνος Ακαδημίας: Robert Meyen
-Email και για τις δυο θέσεις: academy@bvweckhoven.de

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X